

BUS WORKING GROUP MEETING

Wednesday, 19th May 2010, 10:30 – 13:30 Confederation of Passenger Transport Drury House (floor 3), 34-43 Russell Street, London WC2B 5HA

BWG-A-10-05

AGENDA

		Item	Lead	Purpose	Paper No.
10:30 5 min	1.	Welcome and apologies	Bob Bryson		
10:35 5 min	2.	Minutes and Matters arising	Bob Bryson	For agreement	BWG-M-10-02
10:40 20 min	3.	LowCVP update			
	3.1	LowCVP activity report	Greg Archer	For information	BWG-P-10-09
	3.2	LowCVP annual conference	Greg Archer	For information	BWG-P-10-10
11:00 20 min	4.	Government update	Helen Pritchard	For information	BWG-P-10-11*
11:20 20 min	5.	LowCVP Strategy to 2013	Greg Archer	For information	BWG-P-10-12
11:40 30 min	6.	BWG Work programme			
	6.1	Work programme 2010/11	Jonathan Murray	For discussion	BWG-P-10-13
	6.2	LA Toolkit	Jonathan Murray	For discussion	BWG-P-10-14
12:10 30 min	7.	Green Bus Fund Monitoring	Jonathan Murray	For discussion	BWG-P-10-15
12:40 30 min	8.	LCEB Target line	Bob Bryson	For information	BWG-P-10-16
13:10 5 min	9.	AOB			
	9.1	BRT Conference proposed agenda	Jonathan Murray	For information	BWG-P-10-17

*Presentations which will be circulated after the meeting

Next meeting: Tuesday, 13th July 2010 10:30am to 1.30pm (Venue tbc – offers welcome)